IDEOITA KAATIALAN KEHITTÄMISEEN

Kunnan hakema Leader-rahoitteinen hanke on lähtökuopissaan, siinä selvitetään eri intressipiirien ja käyttäjäryhmien tarpeita, ideoita ja näkemyksiä alueen kehittämiseksi. Tavoitteena on synnyttää palvelukonsepti, jonka hyödyntäjiä ovat jatkossa mm. alueen matkailu- ja muut palvelutoimijat.

Hanke vaatii tiivistä yhteistyötä maanomistajien, palvelutoimijoiden, aktiivikäyttäjien ja kunnan kesken, jolloin saadaan yhteinen näkemys tulevaisuudesta. Matkailullisen tuotteistuksen näkökulman ja osaamisen hankkeeseen tuo Seinäjoen Ammattikorkeakoulu, joka toimii yhteistyökumppanina hankkeessa.

Ideat kerätään haastatteluin ja sähköisellä kyselyllä. Kyselyyn voi vastata kuka tahansa Kaatialan tulevaisuudesta kiinnostunut, kysely toteutetaan loppuvuodesta. Kevätkauden aikana analysoidaan ja arvioidaan saadut haastattelu- ja kyselytulokset, joita jalostamalla syntyy tuo palvelukonsepti.

Ilmoittaudu ennakkoon vastaajaksi kyselyyn lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen: kaatiala@kuortane.fi. Kyselylinkki julkaistaan myöhemmin myös kunnan nettisivuilla.